ΛΙΟΦΙΛΙΑ Η νυχτα των 10.000μ - 2022

ΛΙΟΦΙΛΙΑ Η νυχτα των 10.000μ - 2022

Η Nexion υποστήριξε τον 10ο αγώνα δρόμου Liofilia Race με την παρουσία του brand της Hyperice.
You read ΛΙΟΦΙΛΙΑ Η νυχτα των 10.000μ - 2022 2 minutes Continue Marshall & Nexion στο λανσαρισμα της HOME LINE III - 2022

Η Nexion Hellas Ltd. υποστήριξε τον 10ο αγώνα δρόμου Liofilia Race - γνωστός και ως "Η Νύχτα των 10.000 μέτρων" - με την παρουσία του brand της Hyperice.

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο του Αγίου Δημητρίου και διοργανώθηκε από την Τοπική Επιτροπή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, την εταιρεία LIOPHAGOS - Συστήματα Αλουμινίου και τον αθλητικό σύλλογο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου. Ο αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες δρομείς, σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η εκδήλωση ήταν κάτι περισσότερο από ένας απλός αγώνας- ήταν μια γιορτή του αθλητισμού και της ομαδικότητας. Οι δρομείς, οι εθελοντές και οι διοργανωτές, εργάστηκαν ακούραστα για την επιτυχία της εκδήλωσης και ήταν ενθαρρυντικό να βλέπεις όλους τους συμμετέχοντες (και μη) να ενώνονται για έναν κοινό σκοπό.

Η Hyperice, που σαν brand που έχει αποστολή να βοηθάει αθλητές και αθλούμενους να επιτύχουν αποκατάσταση, κινητικότητα και βελτιωμένη απόδοση των μυών και των αρθρώσεων, παρείχε ένα χώρο αποκατάστασης για όλους τους συμμετέχοντες πριν και μετά τους αγώνες. Ο χώρος αποκατάστασης είχε μεγάλη απήχηση στους δρομείς, οι οποίοι εκτίμησαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να αναζωογονηθούν με τις συσκευές που τους παρείχε μετά από τον εξαντλητικό αγώνα.

Η Nexion Hellas Ltd. συνεχίζει να υποστηρίζει εκδηλώσεις που προάγουν την υγεία και την ευεξία στην κοινότητα. Πιστεύουμε ότι εκδηλώσεις όπως ο αγώνας δρόμου Liofilia Race δεν προάγουν μόνο τη φυσική κατάσταση, αλλά φέρνουν επίσης τους ανθρώπους κοντά και ενισχύουν την αίσθηση της κοινότητας.

Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους και προσβλέπουμε σε πολλές ακόμη τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις στο μέλλον!

liofilia_02

liofilia_02

liofilia_04

liofilia_05

 

write a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

customer service

We are at your disposal from Monday to Friday for your questions.

Subscribe to the Newsletter

Offers, new products and discounts. Straight to your inbox