Hypervolt black, με αξεσουάρ που ξεχωρίζει

Hypervolt black, με αξεσουάρ που ξεχωρίζει

Τώρα η σειρά Hypervolt, σε νέο μαύρο matte χρώμα και με αξεσουάρ που θα σας καταπλήξει!

Τα τελευταία δέκα χρόνια στην Hyperice, διευρύνουν τα όρια της καινοτομίας για να βοηθήσουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών -και όχι μόνο- επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε να κινείστε με τον τρόπο που θέλετε και όταν το θέλετε.

Σε αυτό έχει συμβάλλει η παγκοσμίως αναγνωρισμένη σειρά Hypervolt. Πρόκειται για φορητές συσκευές κρουστικού μασάζ που παρέχουν στοχευμένους παλμούς πίεσης για τη φροντίδα των μυών, την ανακούφιση από την ένταση, την παροχή χαλαρωτικού μασάζ, την επιτάχυνση της προθέρμανσης και της αποκατάστασης και τη διατήρηση της ευελιξίας και του εύρους κίνησης. Και ενώ στο παρελθόν είχαν διαφορετικούς χρωματισμούς ανάλογα με το μοντέλο, τώρα τα Hypervolt 2 και Hypervolt Go 2, έρχονται σε νέο μαύρο ματ χρωματισμό.

Και αν αυτός ο νέος χρωματισμός από μόνος του, δεν φτάνει για να σας πείσει, έρχεται και το νέο θερμαινόμενο εξάρτημα κεφαλής -συμβατό με όλα τα μοντέλα Hypervolt- το οποίο θεωρείται από τους ειδικούς, ως η απόλυτη προσθήκη στην εμπειρία του κρουστικού μασάζ, καθώς ενισχύει τη χαλάρωση των μυών και το "σπάσιμο" των κόμπων.

Θερμαίνεται σχεδόν αμέσως και διαθέτει τρία επίπεδα θερμότητας (43°C, 46°C, 49°C) που μπορείτε να επιλέξετε μέσω ενός κουμπιού. Συνοδεύεται από φορτιστή USB-C και παρέχει έως και 1,5 ώρα θερμαινόμενου μασάζ ανά φόρτιση, καθιστώντας το μια βολική και ανθεκτική προσθήκη στην συνολική εμπειρία του κρουστικού μασάζ.

 

Hypervolt 2 Black

 

Hypervolt Go 2 Black

 

Heated Head

 

 

 

 

γράψε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-18:00) για τις ερωτήσεις σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΝΕWSLETTER

Προσφορές, νέα προϊόντα και εκπτώσεις. Κατευθείαν στα εισερχόμενά σας.