Νεο ScanWatch 2 απο τη Withings - Σεπτεμβριος 2023

Νεο ScanWatch 2 απο τη Withings - Σεπτεμβριος 2023

Βελτιωμένη παρακολούθηση της υγείας με 24h ανίχνευση θερμοκρασίας, παρακολούθηση του εμμηνορροϊκού κύκλου και κομψές επιλογές σχεδίασης.
H Nexion στην Athens Half Marathon Expo - 2023 Διαβάζεις Νεο ScanWatch 2 απο τη Withings - Σεπτεμβριος 2023 2 λεπτά Να συνεχίσει Hypervolt black, με αξεσουάρ που ξεχωρίζει

Η Withings παρουσίασε πρόσφατα το ScanWatch 2, μια αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς ScanWatch. Αυτή η βελτιωμένη έκδοση διαθέτει μια σειρά από εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα θερμοκρασίας που έχει σχεδιαστεί για την ανίχνευση πρώιμων ενδείξεων ασθένειας ή μόλυνσης. Αυτή η δυνατότητα αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολύτιμη εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας, προσφέροντας ουσιαστικές πληροφορίες για την υγεία.

Η μονάδα TempTech24/7 της συσκευής, η τεχνολογία PPG πολλαπλών μηκών κύματος και το προηγμένο λογισμικό λειτουργίας αποτελούν πρωτοποριακές εξελίξεις. Αυτές οι καινοτομίες διασφαλίζουν την παροχή ακριβών δεδομένων υγείας και έγκαιρες ειδοποιήσεις για τυχόν αποκλίσεις από τις βασικές μετρήσεις υγείας. Επιπλέον, άλλοι αισθητήρες έχουν υποστεί βελτιώσεις για τη βελτίωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της ακρίβειας.

Ειδικότερα, το ScanWatch 2 δίνει πλέον τη δυνατότητα στις γυναίκες να παρακολουθούν άνετα τους εμμηνορροϊκούς κύκλους τους απευθείας από τον καρπό τους, μια πολύτιμη προσθήκη για πολλούς χρήστες. Η συσκευή αξιοποιεί τα δεδομένα που εισάγονται για να παρέχει όλο και πιο ακριβείς εκτιμήσεις με την πάροδο του χρόνου, ενισχύοντας τη χρησιμότητά της.

Διατηρώντας το σχεδιασμό της προηγούμενης έκδοσης, το ScanWatch 2 προσφέρει μια ποικιλία επιλογών, που περιλαμβάνουν αισθητική σχεδιασμού, λογισμικό και προσόψεις. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κάσες από ανοξείδωτο χάλυβα 38 mm και 42 mm, διαθέσιμες είτε με χοντρή είτε με λεπτή στεφάνη. 

Ενώ το προηγούμενο ScanWatch ήταν ήδη μια εξαιρετική συσκευή, η Withings έχει ανεβάσει το ScanWatch 2 σε νέα ύψη. Και σε αυτό το μοντέλο, περιλαμβάνεται επίσης το Health Mate, η φημισμένη πλατφόρμα υγείας και γυμναστικής, ενισχύοντας περαιτέρω τη χρησιμότητά του.

Συνοπτικά, το ScanWatch 2 αποτελεί μια πολύτιμη αναβάθμιση, παρέχοντας μια διευρυμένη σειρά δεδομένων και χαρακτηριστικών υγείας, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για άτομα που επιθυμούν να αναβαθμίσουν την καθημερινή παρακολούθηση της υγείας τους.

 

Μείνετε συντονισμένοι για την επίσημη κυκλοφορία του και επικοινωνήστε μαζί μας για να γίνετε από τους πρώτους που θα προσθέσουν στη γκάμα τους το νέο αξεσουάρ της Withings.

 

 

 

γράψε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-18:00) για τις ερωτήσεις σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΝΕWSLETTER

Προσφορές, νέα προϊόντα και εκπτώσεις. Κατευθείαν στα εισερχόμενά σας.