BeamO. Έλεγχος υγείας 4in1 - Ιανουάριος 2024

BeamO. Έλεγχος υγείας 4in1 - Ιανουάριος 2024

Η Withings παρουσίασε το BeamO, μια συσκευή ελέγχου υγείας 4-σε-1 για παρακολούθηση της υγείας στο σπίτι. Συνδυάζει αισθητήρες ΗΚΓ, οξύμετρο, στηθοσκόπιο και θερμόμετρο για να παρέχει ολοκληρωμένες αξιολογήσεις της υγείας της καρδιάς και των πνευμόνων.
Hypervolt black, με αξεσουάρ που ξεχωρίζει Διαβάζεις BeamO. Έλεγχος υγείας 4in1 - Ιανουάριος 2024 2 λεπτά

Η Withings παρουσίασε στην CES το BeamO, μια πρωτοποριακή συσκευή ελέγχου υγείας 4-σε-1 που θα μεταμορφώσει την παρακολούθηση της υγείας στο σπίτι. Πρόκειται για ένα "πολυσκόπιο" το οποίο ενσωματώνει αισθητήρες ΗΚΓ, οξύμετρο, στηθοσκόπιο και θερμόμετρο, μετατρέποντας το συμβατικό θερμόμετρο σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για την αξιολόγηση των βασικών ζωτικών σημείων όπως της καρδιάς και των πνευμόνων. Το BeamO, μικρότερο από ένα smartphone, απλοποιεί τις κατ' οίκον εξετάσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα των αποτελεσμάτων και καθιστώντας την τηλεϊατρική, πολύ πιο προσιτή.

Η συσκευή συνδυάζει PPG και ηλεκτρόδια για ταυτόχρονες μετρήσεις SpO2, καρδιακού ρυθμού και ΗΚΓ, ενώ προσφέρει επίσης ακριβείς μετρήσεις της θερμοκρασίας του πυρήνα του σώματος. Το BeamO περιλαμβάνει ένα ψηφιακό στηθοσκόπιο που συλλαμβάνει ακουστικά ηχητικά κύματα, επιτρέποντας λεπτομερείς μετρήσεις της καρδιάς και των πνευμόνων. Η συσκευή μπορεί επίσης να ανιχνεύσει τυχόν αρτηριακή μαρμαρυγή, καρδιακό φύσημα, συριγμό των πνευμόνων και αποκορεσμό.

Έτσι αυτή η συσκευή ελέγχου υγείας 4 σε 1, σας προειδοποιεί για πιθανό πυρετό, λοιμώξεις και καρδιαγγειακά προβλήματα. Με τον αυτόματο συγχρονισμό με την εφαρμογή Withings, το BeamO δημιουργεί ολοκληρωμένα αρχεία υγείας, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν και να μοιράζονται την πορεία της υγείας τους με την πάροδο του χρόνου. Η εφαρμογή εισάγει επίσης νέες λειτουργίες, επιτρέποντας την παρακολούθηση της φαρμακευτικής αγωγής και την κοινή χρήση του οικογενειακού ιατρικού ιστορικού με τους επαγγελματίες υγείας. 

Συνολικά, το BeamO στοχεύει να φέρει επανάσταση στην απομακρυσμένη παρακολούθηση της υγείας και στις δυνατότητες τηλεϊατρικής. Θα το βρείτε σύντομα από τον αποκλειστικό διανομέα της Withings, Nexion.

γράψε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-18:00) για τις ερωτήσεις σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΝΕWSLETTER

Προσφορές, νέα προϊόντα και εκπτώσεις. Κατευθείαν στα εισερχόμενά σας.