ΛΙΟΦΙΛΙΑ Η νυχτα των 10.000μ - 2022

ΛΙΟΦΙΛΙΑ Η νυχτα των 10.000μ - 2022

Η Nexion υποστήριξε τον 10ο αγώνα δρόμου Liofilia Race με την παρουσία του brand της Hyperice.
Διαβάζεις ΛΙΟΦΙΛΙΑ Η νυχτα των 10.000μ - 2022 2 λεπτά Να συνεχίσει Marshall & Nexion στο λανσαρισμα της HOME LINE III - 2022

Η Nexion Hellas Ltd. υποστήριξε τον 10ο αγώνα δρόμου Liofilia Race - γνωστός και ως "Η Νύχτα των 10.000 μέτρων" - με την παρουσία του brand της Hyperice.

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο του Αγίου Δημητρίου και διοργανώθηκε από την Τοπική Επιτροπή της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, την εταιρεία LIOPHAGOS - Συστήματα Αλουμινίου και τον αθλητικό σύλλογο ΟΦΚΑ Οδυσσέας Αγίου Δημητρίου. Ο αγώνας, στον οποίο συμμετείχαν τόσο επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες δρομείς, σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Η εκδήλωση ήταν κάτι περισσότερο από ένας απλός αγώνας- ήταν μια γιορτή του αθλητισμού και της ομαδικότητας. Οι δρομείς, οι εθελοντές και οι διοργανωτές, εργάστηκαν ακούραστα για την επιτυχία της εκδήλωσης και ήταν ενθαρρυντικό να βλέπεις όλους τους συμμετέχοντες (και μη) να ενώνονται για έναν κοινό σκοπό.

Η Hyperice, που σαν brand που έχει αποστολή να βοηθάει αθλητές και αθλούμενους να επιτύχουν αποκατάσταση, κινητικότητα και βελτιωμένη απόδοση των μυών και των αρθρώσεων, παρείχε ένα χώρο αποκατάστασης για όλους τους συμμετέχοντες πριν και μετά τους αγώνες. Ο χώρος αποκατάστασης είχε μεγάλη απήχηση στους δρομείς, οι οποίοι εκτίμησαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να αναζωογονηθούν με τις συσκευές που τους παρείχε μετά από τον εξαντλητικό αγώνα.

Η Nexion Hellas Ltd. συνεχίζει να υποστηρίζει εκδηλώσεις που προάγουν την υγεία και την ευεξία στην κοινότητα. Πιστεύουμε ότι εκδηλώσεις όπως ο αγώνας δρόμου Liofilia Race δεν προάγουν μόνο τη φυσική κατάσταση, αλλά φέρνουν επίσης τους ανθρώπους κοντά και ενισχύουν την αίσθηση της κοινότητας.

Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους για τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους και προσβλέπουμε σε πολλές ακόμη τέτοιες επιτυχημένες εκδηλώσεις στο μέλλον!

liofilia_02

liofilia_02

liofilia_04

liofilia_05

 

γράψε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-18:00) για τις ερωτήσεις σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΝΕWSLETTER

Προσφορές, νέα προϊόντα και εκπτώσεις. Κατευθείαν στα εισερχόμενά σας.