Marshall & Nexion στο λανσαρισμα της HOME LINE III - 2022

Marshall & Nexion στο λανσαρισμα της HOME LINE III - 2022

Marshall και Nexion, γιόρτασαν σε μια τριπλή εταιρική εκδήλωση στο Pirée.
ΛΙΟΦΙΛΙΑ Η νυχτα των 10.000μ - 2022 Διαβάζεις Marshall & Nexion στο λανσαρισμα της HOME LINE III - 2022 2 λεπτά Να συνεχίσει Η Nexion στις ambientefair & spielwarenmesse - 2023

Η Marshall, το πιο εμβληματικό brand στη βιομηχανία του ήχου, γιόρτασε με μια τριπλή εταιρική εκδήλωση μαζί με τον επίσημο διανομέα της στην Ελλάδα και την Κύπρο, τη Nexion, στο Pirée.

Η εκδήλωση σηματοδότησε τρεις σημαντικές περιστάσεις, όπως τον 9ο επιτυχημένο χρόνο συνεργασίας της Nexion με τη Marshall, τα 60ά γενέθλια της Marshall και το λανσάρισμα της νέας σειράς ηχείων HOME LINE III.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον ατμοσφαιρικό, industrial-boho χώρο του Pirée, ο οποίος ταίριαζε απόλυτα με το look 'n feel του brand. Εκεί, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά ολόκληρη τη σειρά ηχείων και ακουστικών Marshall, παλιών και νέων. Τα ηχεία με τη χαρακτηριστική old-school εμφάνισή τους, με τις ενσωματωμένες καινοτομίες στην ασύρματη συνδεσιμότητα και την απόδοση του ήχου, συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό ένα ουσιαστικό μέρος της 60χρονης κληρονομιάς που κουβαλά το brand, καθιστώντας τα ακαταμάχητα για τους λάτρεις της μουσικής.

Στην εκδήλωση παραυρέθηκαν πελάτες, φίλοι και συνεργάτες της Nexion, οι οποίοι απόλαυσαν μια βραδιά γεμάτη μουσική και διασκέδαση.

Μετά από ένα χορευτικό DJ set, το συγκρότημα Nothing Personal ανέβηκε στη σκηνή, ερμηνεύοντας ζωντανά ροκ επιτυχίες, ενώ η guest συμμετοχή του παρουσιαστή και τραγουδιστή Ηλία Μπόγδανου συνέβαλλε στο να ανέβει περισσότερο το κέφι. Το κοινό έζησε μια ηλεκτρισμένη παράσταση που το κράτησε όρθιο, χορεύοντας στους ρυθμούς της μουσικής.

Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ποτά από το Bombay Sapphire, καθώς οι μπάρμαν δημιούργησαν με δεξιοτεχνία μια μεγάλη ποικιλία κοκτέιλ, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών gin and tonics, negronis και martini.

Η μεγάλη γιορτή ήταν μια απόδειξη της συνεχούς επιτυχίας της Marshall, καθώς και της δέσμευσής της στην καινοτομία, την ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών. Η συνεργασία της Nexion με τη Marshall έχει συμβάλει καθοριστικά στο να παρουσιαστούν τα εμβληματικά προϊόντα του brand στους λάτρεις της μουσικής στην Ελλάδα και την Κύπρο, ενώ το λανσάρισμα της νέας σειράς HOME LINE III υπόσχεται να ανεβάσει κι'άλλο το επίπεδο.

marsh_02

range_marsh

woburn_marsh

Marshall_Piree_Acton_05

Marshall_Piree_06

band_marsh

bombay_marsh

 

γράψε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.

Εξυπηρέτηση πελατών

Είμαστε στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (10:00-18:00) για τις ερωτήσεις σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΝΕWSLETTER

Προσφορές, νέα προϊόντα και εκπτώσεις. Κατευθείαν στα εισερχόμενά σας.